12 Tacos
Ingredienser:
300 g. hakket løg
2 spsk. olie
500 g. magert, hakket oksekød
1 rød peberfrugt
2 fed hvidløg
1 tsk. oregano tørret
2.5 dl. tomatpure
2 røde chilipeber
0.5 oksebouillontern
12 tacosskaller
Fremgangsmåde:
Svits løgternene i olie, til de er klare, tilsæt så kødet og rør i det med en gaffel, til det skiller og skifter farve. Tilsæt peberfrugt i tern.
Tilsæt finthakket hvidløg, origano og så meget tomatpure’, at du får en ret tyk sauce.
Skær de rensede chili i tern og kom dem eller chilipulveret i gryden sammen med 1/2 oksebouillon opløst i lidt kogende vand. Smag til med salt. Dæmp varmen og lad saucen meget småt under låg i mindst 1/2 time, eller til den er meget tyk.
Portionen passer til 12 Tacoskaller eller 4 store enchiladas (28 cm. i diameter) sammen med salat og salsa.